Rodinný dom

Táto magická rezidencia sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite West Shore pri jazere Tahoe. Pozemok ponúka jedinečné súkromie na 14 hektároch, ktoré zahŕňajú približne 60m pás pobrežia jazera.

Na pozemku sa nachádza hlavná budova, z ktorej vyžaruje klasická atmosféra jazera Tahoe. V dome sa nachádza deväť spální, osem veľkých a jedna menšia kúpeľňa. Ďalej sa tu nachádza trojizbový byt pre hostí s kúpeľňou, ktorý je postavený nad rovnako veľkým správcovským bytom.

Na pozemku sa ďalej nachádza prístavné mólo, vírivka a dve garáže, každá s dvoma parkovacími miestami. Pozemok je osadený urastenými starobylými stromami a more zeleného trávnika bujnie až na samý okraj jazera.

Tie najkrajšie oblasti pri jazere Tahoe sa nachádzajú práve v oblasti West Shore pričom väčšina z nich patrí medzi Tahoe City a záliv Emerald Bay. Majestátne borovice v spojení s priezračnými a nedotknutými vodami jazera Tahoe vás očaria natoľko, že sa vám ich nebude chcieť opúšťať.

Túto nehnuteľnosť predáva spoločnosť Oliver Luxury Real Estate. Agentom je Mark Moore.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29955
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Pozemok
    14 163 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.